Home2021-08-05T10:22:49+02:00

Waarom kiezen voor MAREDO?

Welkom op de website van MAREDO. MAREDO ontwikkelt oplossingen voor grasonderhoud. Unieke en innovatieve machines ontworpen door MAREDO helpen het gras gemakkelijker, sneller en op een duurzamere manier te onderhouden. MAREDO heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van machines voor professioneel grasonderhoud.

Lees Meer

MAREDO’s netwerk

Het maakt niet uit waar ter wereld u zich bevindt, MAREDO kan uitkomst bieden. Het uitgebreide netwerk van MAREDO zorgt ervoor dat MAREDO-gebruikers op alle continenten te vinden zijn. Dit netwerk bevat betrouwbare partners, importeurs en distributeurs in meer dan 30 landen. Heeft u een vraag over machines of distributie? Neem dan zeker contact met ons op.

Lees Meer

Laatste nieuws

Wat klanten over Maredo zeggen

Dit jaar kregen we de kans om een agressieve renovatie van de putting greens uit te voeren, inclusief verticuteren en holle vertinnen. Hoewel trimmen en afstoffen een vast onderdeel is van ons onderhoudsprogramma, waren de greens extreem stroperig geworden en met de toenemende uitgaven voor fungiciden werd besloten om de Maredo MT200 Flex Verticutters op onze greens te gebruiken. De resultaten zijn uitstekend en vooral verwachtingsvol gebleken, waarbij de integriteit van de putoppervlakken binnen twee weken na de agressieve procedure is hersteld.
Pacific Golf Club

Met de Maredo GT230 HiSpeed-Corers kunnen we hier 20 greens hebben, dat is ongeveer 130.000 vierkante voet, belucht in 4,5 uur. Dit in vergelijking met de traditionele methode met achterloopbeluchters waar we ongeveer twee dagen mee bezig zouden zijn. De hoeveelheid zand die we op de greens moeten leggen is minder omdat er minder gaten zijn om te vullen. Het herstel is sneller omdat het gat een kleiner gebied beslaat. Leden en gasten zijn gewoon absoluut weggeblazen met de grote verbetering.

Mayfair Lakes Golf & Country Club

Na een verschrikkelijke winter is de Maredo GT410 VibeSpike-SeederF een reddingsboei geweest. We hebben onze greens al dubbel doorgezaaid en de resultaten zijn ongelooflijk. Onze greens die winterschade hadden, zijn nu een genot van een stevige stand van nieuw bentgrass en het zal niet lang duren voordat onze golfers ook heel tevreden zijn over ons herstel.

Nieuwe wetenschap en technologie hebben een ander probleem in de golfindustrie opgelost.

The Royal Ashburn Golf Club , Your Content Goes Here

Wil je meer weten?

Vraag meer informatie aan.

MEER INFORMATIE
MEER INFORMATIE
Go to Top