Over Maredo

Welkom op de website van MAREDO. MAREDO ontwikkelt oplossingen voor grasonderhoud. Unieke en innovatieve machines ontworpen door MAREDO helpen het gras gemakkelijker, sneller en op een duurzamere manier te onderhouden. MAREDO heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van machines voor professioneel grasonderhoud.

Het hoofdkantoor van MAREDO is gevestigd in Langbroek, Nederland. Hier op deze locatie is de afdeling productontwikkeling gevestigd, samen met het hoofdmagazijn voor onderdelen en machines.

MAREDO’s productportfolio is opgebouwd uit de MAREDO GT-serie, MT-serie en ST-serie. De GT-serie is een reeks aanbouwdelen die kunnen worden aangebouwd aan drie-delige greenmaaiers. De MAREDO MT-serie is een, aan een tractor gemonteerde serie machines. De ST-serie is een serie zelfrijdende en zelfaangedreven en multifunctionele machines.

Alle productsoorten en specificaties zijn te vinden op deze website. Bekijk zeker het volledige assortiment innovatieve machines. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Het MAREDO team

Contact opnemen

Innovatie

MAREDO’s focus ligt op het ontwikkelen van innovatieve en unieke machines die bijdragen aan een duurzamere manier van grasonderhoud. Deze nieuwe technologieën verminderen de vereiste afmetingen van machines en vermogen om gras te onderhouden. Met de oplossingen die MAREDO biedt, kan gras sneller worden onderhouden. Het kwaliteitsniveau van het onderhoud wordt verhoogd terwijl de onderhoudskosten dalen.

Bekijk meer

GT Serie

Het MAREDO GT-assortiment biedt een breed scala aan aanbouwdelen voor drie-delige greenmaaiers. De GT-heads zijn eenvoudig aan te sluiten en veranderen een greenmaaier in een doorzaaimachine, holle-pen beluchter, verticuteerder etc.

Lees meer

MT Serie

De MAREDO MT serie is inzetbaar achter een (compact) tractor. Een MT-machine bevat drie bodemvolgende MT-heads die aan een flexibel hoofdframe zijn gemonteerd. Ideaal voor het onderhouden van grotere grasoppervlaktes.

Lees meer

ST Serie

De MAREDO ST-serie biedt oplossingen voor grasonderhoud in kleine, middelgrote en grotere gebieden. Dankzij de combinatie van het compacte ontwerp van de ST-serie, de veelzijdigheid van beschikbare ST-heads en de mogelijkheid om zware taken uit te voeren, past de MAREDO ST-serie in alle gebieden waar grasonderhoud vereist is.

Lees meer

Wil je meer weten?

Vraag meer informatie aan.

MEER INFORMATIE
MEER INFORMATIE